Päämiehemme

Bucher Automation

Bucher Automation AG tunnettiin aiemmin nimellä Jetter AG joka yhdistyi Bucher ryhmään jo 10 vuotta sitten. Yli 40 vuotta Jetter on kehittänyt automaatiojärjestelmiä. Tuhansia Jetter-ohjausjärjestelmiä on nykyään toiminnassa automaation eri aloilla. Alusta lähtien Jetter on yhdistänyt liikeohjauksen ja logiikkatoiminnot samaan laitteeseen. JetWeb teknologiallaan Jetter AG oli ensimmäinen yritys maailmassa, joka toteutti Ethernet- ja web-pohjaisen automaatiojärjestelmän.

Lisää tietoa: www.bucherautomation.com

Exor International

ExorExor on maailmanlaajuisesti edustettu yritys joka on kehittänyt laajan valikoiman operointipaneeleita ja -järjestelmiä. Exor on perustettu 1971. Alunperin yritys kehitti asiakastuotteita ohjausjärjestelmämarkkinoille. Vuodesta 1991 se on keskittynyt pääasiassa operointipaneeleihin.

Yritykset kuten ABB, Siemens, Moeller, Festo, Hitachi, Parker, SAIA, IFM, Baldor ja moni muu käyttävät Exorin tuotteita täydentämään omaa valikoimaansa.

Lisää tietoa: www.exorint.com

Kollmorgen

KollmorgenKollmorgen on käyttötekniikan monialayritys. Danaher Corporation on yhdistänyt yli 30 tuotemerkkiä, kuten Kollmorgen, Thomson, Dover, Pacific Scientific, Potescap, Neff, Seidel ja Bautz. Kollmorgenilla on yli 6000 työntekijää ympäri maailman. Toiminnasta 50% on Pohjois-Amerikassa, 40% Euroopassa ja 10% muualla.

Lisää tietoa: www.kollmorgen.com

Akribis Systems

AkribisAkribis Systems sijaitsee Singaporessa. Se sunnittelee ja valmistaa lineaarimoottoreita, suoravetomoottoreita ja muita servomootoreita sekä valmiita lineaariyksiköitä ja toimilaitemoduuleja. Laitteita käytetään teollisuuden eri alueilla, kuten esimerkiksi:

  • puolijohdeteollisuus
  • LCD-näyttöjen valmistus
  • tietokoneen kovalevyjen valmistus
  • optiset laitteet
  • lääketieteen laitteet

Lisää tietoa: www.akribis-sys.com

LAM Technologies

LAM TechnologiesLAM Technologies on italialainen yritys joka on perustettu vuonna 1991. Siitä lähtien se on valmistanut omia automaatiotuotteita. Nyt päätuotteina ovat askelmoottorikäytöt, teholähteet ja signaalimuuntimet.

Lisää tietoa: www.lamtechnologies.com

Elmo motion control

ElmoElmo motion control on innovatiivinen yritys, joka valmistaa ohjausjärjestelmiä ja servokäyttöjä. Elmo-servokäytöt ovat tehokkaita ja pienikokoisia. Ne soveltuvat sekä harjattomille että harjallisille moottoreille. Valikoimasta löytyy digitaalisia ja analogisia servokäyttöjä.

Elmon tuotteet on jaettu kahteen pääryhmään: SimplIQ yleiskäyttöisiin liikeohjausjärjestelmiin ja ExtrIQ vaativiin ympäristöolosuhteisiin tarkoitettuihin laitteisiin.

Lisää tietoa: www.elmomc.com