Jmobile V4.0 Service Pack 1 on julkaistu

Monen kuukauden tiiviin kehitystyön jälkeen on Jmobile V4.0 Service Pack 1 julkaistu.  Aikaisempia virheitä on korjattu ja uusia ominaisuuksia on lisätty. Lataa vimeisin Jmobile versio.

Lisätietoa

ONE-X5 Wireless käsipääte on täällä

0NE on julkaissut uudistetun langattoman käsipäätteen X5. Se on turvaluokitetulla radioyhteydellä toimiva kevyt käsipääte työpäivän käytön kestävällä akulla varustettuna. Systeemiin kuluu käsipääte X5, vastaanotinasema Xbase ja käsipäätteen säilytys/latausasema. Lisätietoa

Exor eSMART107B on julkaistu

Exorin eSMART107B -kosketusnäyttö toimii tehokkaana alustana selainsovellusten käyttössä teollisessa ympäristössä. Tämä näyttö on optimoitu Chromium-selaimen käytölle, ja sen tehokas Linux RT -käyttöjärjestelmä ja reaaliaikaiset laajennukset takaavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn haastavimmissakin olosuhteissa. Tuote on myös yhteensopiva JMobile:n runtimelle (ml. OPC UA Server ja Client). Laite on myös avoin RT-Linux -alusta omille IoT-sovelluksille.

 

Exor JSmart707 NFC on julkaistu

 

Tässä uudessa JSmart-sarjan kosketusnäytössä on uutena elementtinä NFC-ominaisuus, joka yhdessä Wi-Fi-yhteyden kanssa mahdollistaa laitteen entistä laajemman ja monipuolisemman käytön. Tuote myös sisältää ympäristö- ja liikesensoreita. JSmart-tuoteryhmä on optimoitu käytettäväksi selain- tai JMobile HMI -laitteena.

 

JMobile V4.0 on julkaistu

Jmobile valvomo-ohjelmistosta on julkaistu uusi versio V4.0. Päivitä ohjelmasi viimeiseen versioon. Ohjelmistoon on tehty paljon lisäyksiä erityisesti pilvipalveluun ja etäyhteyksiin liittyen. Päämiehemme järjestää webinaarin uusista ominaisuuksista 21.4.2020. Osallistu.

Lisätietoa JMobile ohjelmistosta.

 

 

Exor JSmart ympärisuojattu kosketusnäyttö on julkaistu

Kun estetiikka ja toiminnallisuus kohtaavat, markkinat muuttuvat

Exor on julkaissut uuden JSmart koskeusnäyttösarjan. Se on tarkoitettu visualisointiin kentällä juuri siellä missä käyttäjä sitä tarvitsee. Laittet ovat joka puolelta suojattuja (IP67) ja ne voidaan kiinnittää takaseinän liitäntäkohdasta eri tavoin tarpeen mukaan. Erittäin ohut muotoilu, tehokas prosessori ja monikosketusnäyttö takaavat vaikuttavan teollisuuslaitteen parhailla ominaisuuksilla.

Katso video

Lisätietoa laitteista

Jmobile V2.8 on julkaistu

Jmobile valvomo-ohjelmistosta on julkaistu uusi versio V2.8. Päivitä ohjelmasi ja ota kaikki hyöty irti uusista ominaisuuksista.
Ohjelmaan on tehty paljon haluttuja ja odotettuja lisäyksiä. Katso tarkemmin yleiskatsaus-dokumentista. Myös uusia laitteita ja drivereita on lisätty valikoimaan.

Lisätietoa

JMobile V2.6 SP1 ohjelmistopäivitys

Jmobile valvomo-ohjelmistosta on julkaistu uusi versio V2.6.1. Päivitä ohjelmasi ja ota kaikki hyöty irti uusista ominaisuuksista.
Tärkein parannus V2.6.1 päivityksessä on mahdollisuus käyttää Jmobile-laitteissa  uudempaa soft PLC CoDeSys versiota V3.5.10.50. Myös laitedrivereita on lisätty ja paranneltu sekä havaittuja virheitä poistettu.

Lisätietoa

eXware IIoT laite julkaistu

Exor on julkaisuut uudenlaisen IIoT laitteen eXware. Se on helppo ensimmäinen askel IIoT ja Teollisuus 4.0 yhteensopivuuden toteuttamiseen.

 

Lisätietoa

Jmobile V2.6 on julkaistu

Exor Jmobile V2.6 on julkaistu. Tärkeimmät lisäykset:

  • IIoT tuki, esim. OPC UA server
  • Uudet funktiot helpottamaan ohjelmointia
  • Parannettu JM4web etäkäyttö
  • Uusien HMI-laitteiden tuki
  • CoDeSys V3.5 I/O stacks

Lisätietoa

  • 1
  • 2