Helppo pääsy IoT-maailmaan: Uudet eX200- ja eX200-Web näyttölaitesarjat

Exor on julkaissut uudet laitesarjat eX200 ja eX200 Web. Laitteissa on lasinen multitouch näyttö. Näyttökokoja on 4 kpl: 5”, 7”, 10” ja 15”. Prosessorina on tehokas 64-bit neliydin prosessori 1,6 GHz. eX200 sarja on tarkoitettu kaikkiin sovelluksiin. Siinä on 2 Ethernet porttia sekä CAN ja sarjaliitäntä. Myös Codesys softPLC mahdollisuus on olemassa. eX200 Web sarjan laitteet on tarkoitettu web-selain käyttöön. Niissä on 1 Ethernet portti ja Web selain. Tutustu laitteisiin tarkemmin täällä:

eX200

eX200 Web

Tuotevideo

 

XA5 kosketusnäyttölaite ulkotiloihin

XA5 on kestävä käyttöliittymä, joka on suunniteltu ulkosovelluksiin, joissa tarvitaan vankkaa ja joustavaa instrumentointia. Projected capacitive kosketusnäyttö ja loistava 5 tuuman näyttö optisella sidoksella takaavat erinomaisen optisen suorituskyvyn ja luettavuuden auringonvalossa. Laitteessa on myös rajapintoja ja antureita, jotka sopivat erinomaisesti laitteiden integrointiin. Laajennettu käyttölämpötila-alue -30°C – +70°C on välttämätön luotettavalle ulkokäytölle vaikeimmissakin ympäristöolosuhteissa.

Datalehti

Jmobile V4.5 on julkaistu

Jmobile V4.5 ohjelmistoversio sisältää runsaasti tuottavuutta ja turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. kuten:

  • täysin uusittu Widget-galleria. Kaikissa widgeteissä on trendikäs ”litteä” tyyli. Kirjastotyökalu on täysin uusittu ja sisältää tehokkaan hakutoiminnon, joka helpottaa tarvitsemiesi widgetien löytämistä
  • parannettu tietoturva ja immateriaalioikeuksien suoja projektitiedostojen salauksella. Projektitiedostojen allekirjoitus tekee sovellusten jakelusta turvallisen prosessin
  • ”Dashboard”-sivut responsiivisen suunnittelun helpottamiseksi sovelluksiisi
  • selainwidget uudella tekniikalla moottorille
  • Watchwindow JMobile Simulatorissa. Voit määrittää offline-tageille arvoja sovellustestauksen parantamiseksi
  • native liitännät SQL-tietokannoille. Mahdollisuus muodostaa yhteys tietokantoihin on nyt sisäänrakennettu
  • QR-koodi-widget
  • online-apu. Selaa koko JMobile-dokumentaatiota selaimella

Lisätietoa

Jmobile V4.0 Service Pack 1 on julkaistu

Monen kuukauden tiiviin kehitystyön jälkeen on Jmobile V4.0 Service Pack 1 julkaistu.  Aikaisempia virheitä on korjattu ja uusia ominaisuuksia on lisätty. Lataa vimeisin Jmobile versio.

Lisätietoa

ONE-X5 Wireless käsipääte on täällä

0NE on julkaissut uudistetun langattoman käsipäätteen X5. Se on turvaluokitetulla radioyhteydellä toimiva kevyt käsipääte työpäivän käytön kestävällä akulla varustettuna. Systeemiin kuluu käsipääte X5, vastaanotinasema Xbase ja käsipäätteen säilytys/latausasema. Lisätietoa

Exor eSMART107B on julkaistu

Exorin eSMART107B -kosketusnäyttö toimii tehokkaana alustana selainsovellusten käyttössä teollisessa ympäristössä. Tämä näyttö on optimoitu Chromium-selaimen käytölle, ja sen tehokas Linux RT -käyttöjärjestelmä ja reaaliaikaiset laajennukset takaavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn haastavimmissakin olosuhteissa. Tuote on myös yhteensopiva JMobile:n runtimelle (ml. OPC UA Server ja Client). Laite on myös avoin RT-Linux -alusta omille IoT-sovelluksille.

 

Exor JSmart707 NFC on julkaistu

 

Tässä uudessa JSmart-sarjan kosketusnäytössä on uutena elementtinä NFC-ominaisuus, joka yhdessä Wi-Fi-yhteyden kanssa mahdollistaa laitteen entistä laajemman ja monipuolisemman käytön. Tuote myös sisältää ympäristö- ja liikesensoreita. JSmart-tuoteryhmä on optimoitu käytettäväksi selain- tai JMobile HMI -laitteena.

 

JMobile V4.0 on julkaistu

Jmobile valvomo-ohjelmistosta on julkaistu uusi versio V4.0. Päivitä ohjelmasi viimeiseen versioon. Ohjelmistoon on tehty paljon lisäyksiä erityisesti pilvipalveluun ja etäyhteyksiin liittyen. Päämiehemme järjestää webinaarin uusista ominaisuuksista 21.4.2020. Osallistu.

Lisätietoa JMobile ohjelmistosta.

 

 

Exor JSmart ympärisuojattu kosketusnäyttö on julkaistu

Kun estetiikka ja toiminnallisuus kohtaavat, markkinat muuttuvat

Exor on julkaissut uuden JSmart koskeusnäyttösarjan. Se on tarkoitettu visualisointiin kentällä juuri siellä missä käyttäjä sitä tarvitsee. Laittet ovat joka puolelta suojattuja (IP67) ja ne voidaan kiinnittää takaseinän liitäntäkohdasta eri tavoin tarpeen mukaan. Erittäin ohut muotoilu, tehokas prosessori ja monikosketusnäyttö takaavat vaikuttavan teollisuuslaitteen parhailla ominaisuuksilla.

Katso video

Lisätietoa laitteista

Jmobile V2.8 on julkaistu

Jmobile valvomo-ohjelmistosta on julkaistu uusi versio V2.8. Päivitä ohjelmasi ja ota kaikki hyöty irti uusista ominaisuuksista.
Ohjelmaan on tehty paljon haluttuja ja odotettuja lisäyksiä. Katso tarkemmin yleiskatsaus-dokumentista. Myös uusia laitteita ja drivereita on lisätty valikoimaan.

Lisätietoa

  • 1
  • 2